Linnajuhid ei tea, mis Uueveski treppidest saab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnahoolduse töömehed niitsid reedel treppide ümbert heina ja kinnitasid, et sel ajal, kui nad nõlval tööd tegid, oli seal kõndijaid omajagu. Millal trepid korralikuks ja ohutuks saavad, ei oska linnajuhid paraku öelda.
Linnahoolduse töömehed niitsid reedel treppide ümbert heina ja kinnitasid, et sel ajal, kui nad nõlval tööd tegid, oli seal kõndijaid omajagu. Millal trepid korralikuks ja ohutuks saavad, ei oska linnajuhid paraku öelda. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Peetrimõisas elav Elve Jürisson astub Uueveski lagunenud treppe mööda kaks korda nädalas ja kui aasta algul ajalehes kirjutati, et need tehakse tänavu korda, oli tal hea meel. Praeguseks on töö kavandamine aga ummikseisu jõudnud ja ka linnajuhid ei oska öelda, mis treppidest saab.

«Lahendus tuleb leida,» sõnas reedel linnapea Ando Kiviberg. Paraku ei saanud või ei osanud ta pakkuda ühtegi selget lahendust, kuidas trepid korda võiks saada.

Reeglid ja raha

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles