«Bash» saab homme stardi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Bash» on mitu aastat toonud keset suve Viljandisse hulga trikirattureid. Varasematel aastatel on võisteldud Männimäe ekstreemspordipargis, nüüd aga kolitakse lauluväljakule.
«Bash» on mitu aastat toonud keset suve Viljandisse hulga trikirattureid. Varasematel aastatel on võisteldud Männimäe ekstreemspordipargis, nüüd aga kolitakse lauluväljakule. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homsest pühapäevani kestab Viljandis suve suurim tänavakultuuri- ja ekstreemspordifestival «Viljandi Bash», millele on oodata enam kui 400 osalejat seitsmest riigist.

Festival algab rannajalgpalliturniiriga, millel osaleb kaheksa meeskonda. Neljapäeval võtavad Viljandi lossivaremetes omavahel mõõtu tänavatantsijad, keda tulevad Prantsusmaalt hindama kogenud tantsijad Khriss Kitsais, William Falla ja Nehman Jamil. Reedel leiab Uku keskuse parklas aset tänavakorvpalliturniir, millel selgitatakse välja maakonna meistrid.

Festivali kulminatsioon on BMX-i, rulasõidu, tõukeratta ja rulluisu pargivõistlus laupäeval ja pühapäeval. Esimesel päeval on kavas kvalifikatsioonid ning teisel päeval finaalid. Oodata on ligikaudu 150 osalejat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles