Poeg viis isale usaldatud unistuse täide

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täpselt nõnda kirjeldas Kristjan Johanson paar kuud tagasi oma unistuste finišeerumist: sõita üksinda teistel eest ära ning kiiret tempot kannatades jõuda finišijooneni nii, et kõik vastased on alles kaugel ja käed võib õnnestumise märgiks juba enne lõpujoone ületamist püsti tõsta.
Täpselt nõnda kirjeldas Kristjan Johanson paar kuud tagasi oma unistuste finišeerumist: sõita üksinda teistel eest ära ning kiiret tempot kannatades jõuda finišijooneni nii, et kõik vastased on alles kaugel ja käed võib õnnestumise märgiks juba enne lõpujoone ületamist püsti tõsta. Foto: Kristjan Kivistik

Marek Johanson on praegu üks rahulolevamaid treenereid Viljandimaal: eelmisel nädalal Vändras peetud Eesti jalgratturite meistrivõistlused kulgesid talle ja tema hoolealustele justkui muinasjutt.

Viljandi rattaklubi liikmed tulid neli päeva kestnud võistlustelt koju kuue medaliga. Seejuures võib Marek Johanson ühte kuld- ja ühte hõbemedalit nüüd kas või iga päev oma kodus imetleda, sest need teenis juunioride seas tema poeg Kristjan, kes on tema juhendamisel rattasõitu treeninud tillukesest poisist peale. Ja võit tuli Kristjan Johansonil täpselt nii, nagu ta oli paar kuud tagasi isale usaldatud unistuses kirjeldanud.

Rõõmu teevad treenerile aga kõik medalid ja ise nimetas ta eelmist nädalat üliedukaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles