Tulevik võttis suure skalbi

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki pall oli kohtumise ajal eelkõige Nõmme Kalju (tumedas dressis) mängijate valduses, ei suutnud nad seda kordagi viljandlaste väravasse toimetada. Raudselt kaitses seisnud Tulevikul õnnestus aga üks kiire vasturünnak ja see tõi tabelisse juurde kolm punkti.
Ehkki pall oli kohtumise ajal eelkõige Nõmme Kalju (tumedas dressis) mängijate valduses, ei suutnud nad seda kordagi viljandlaste väravasse toimetada. Raudselt kaitses seisnud Tulevikul õnnestus aga üks kiire vasturünnak ja see tõi tabelisse juurde kolm punkti. Foto: Marko Saarm / Sakala

​Jalgpall on äraarvamatu mäng, võisid reede õhtul tõdeda need paarsada Tuleviku meeskonna poolehoidjat, kes tunnistasid Viljandi linnastaadionil Tuleviku 1:0 võitu Nõmme Kalju üle.

Sest kes oleks julgenud loota, et Eesti meistrivõistluste Premium-liiga eelmises voorus Pärnule kaotanud ja alles mõni päev tagasi oma esiründajast ilma jäänud Tulevik alistab liiga liidri, kellele ta kaotas tänavu märtsis koguni nelja väravaga ja kelle duubelrivistusest lõpetas mullu esiliigas tagapool?

Nõmme tuli lihtsat võitu jahtima

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles