Ugala teatri tühjendusmüük on ajanud inimesed elevile

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige kallim on tänasel teatri tühjendusmüügil 1986. aastast pärinev sõiduato Saab, mis on uljalt Viljandi tänavatel vuranud ja vedanud koju nii väsinud näitlejaid kui auväärt teatrikülalisi. Auto hind on 300 eurot.
Kõige kallim on tänasel teatri tühjendusmüügil 1986. aastast pärinev sõiduato Saab, mis on uljalt Viljandi tänavatel vuranud ja vedanud koju nii väsinud näitlejaid kui auväärt teatrikülalisi. Auto hind on 300 eurot. Foto: Heigo Teder

Ugala tänaõhtusel tühjendusmüügil pakutavast on lisaks mööblile suurt huvi äratanud Estoplasti valgustid. Teatri avalike suhete juht Mari Nurk kinnitas, et huvi tühjendusmüügi vastu on väga suur.  

«Küsimusi ja broneeringusoove tuleb meile kogu Eestist,» ütles Nurk. «Küll aga oleme pidanud kõigile vastama, et me broneeringuid vastu ei võta. Seda on liiga keeruline koordineerida, sest tahtjaid on väga palju. Soovime olla kõigi vastu õiglased ja anda igaühele ausa võimaluse, seega saab asju osta vaid kohale tulles. Oluline on ka see, et tänase päeva jooksul tuleb esemed ära viia, sest reedest läheb Ugala maja juba lukku.»

Täna kella 16–20 on Ugala teatri uksed kõigile huvilistele avatud, sest teater korraldab suure tühjendusmüügi. Kaubaks läheb hulk diivaneid, riiuleid, laudu, kappe, voodeid, valgusteid, helitehnikat, etendustes kasutatud lauanõusid ja kostüüme, umbes 500 tooli ja sadakond peeglit. Kõige soodsamalt on müügil toolid, kostüümid ja rekvisiidid.

«Kõige unikaalsemad esemed on aga ilmselt helitehnika vallast, näiteks vanad grammofonid ja helipuldid,» lisas Nurk.

Hinnad on tühjendusmüügil vahemikus 1–50 eurot, mõned erandid välja arvatud. Kohapeal on võimalik maksta nii sularahas, kaardiga kui arve alusel. Paljud esemed on seinte ja põrandate küljes kinni, seega kui oma kruvikeeraja või akutrell kaasa võtta, lihtsustab see demonteerimist.

«Igal pool saab ringi uudistada ja kõik esemed, mis majas leiduvad, on müügiks,» ütles Mari Nurk. «Iga müügiala juures on teatri inimene, kes on abiks. Kui keegi leiab mõne eseme, mida ta soovib endale saada, võtab ta selle kaasa ja uurib teatri töötaja käest, mis võiks olla selle hind. Tasuda saab peaukse juures.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles