Teatri tühjendusmüük on inimesed üle Eesti elevile ajanud

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige kallim on tänasel teatri tühjendusmüügil 1986. aastast pärinev sõiduato Saab, mis on uljalt Viljandi tänavatel vuranud ja vedanud koju nii väsinud näitlejaid kui auväärt teatrikülalisi. Auto hind on 300 eurot.
Kõige kallim on tänasel teatri tühjendusmüügil 1986. aastast pärinev sõiduato Saab, mis on uljalt Viljandi tänavatel vuranud ja vedanud koju nii väsinud näitlejaid kui auväärt teatrikülalisi. Auto hind on 300 eurot. Foto: Heigo Teder

Ugala tänaõhtusel tühjendusmüügil pakutavast on lisaks mööblile suurt huvi äratanud Estoplasti valgustid. Teatri avalike suhete juht Mari Nurk kinnitas, et huvi tühjendusmüügi vastu on väga suur.  

Teatri tühjendusmüük on inimesed üle Eesti elevile ajanud

«Küsimusi ja broneeringusoove tuleb meile kogu Eestist,» ütles Nurk. «Küll aga oleme pidanud kõigile vastama, et me broneeringuid vastu ei võta. Seda on liiga keeruline koordineerida, sest tahtjaid on väga palju. Soovime olla kõigi vastu õiglased ja anda igaühele ausa võimaluse, seega saab asju osta vaid kohale tulles. Oluline on ka see, et tänase päeva jooksul tuleb esemed ära viia, sest reedest läheb Ugala maja juba lukku.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles