Rehe tänaval süttis mahajäetud maja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Rehe tänaval maja rikkunud kahjutule said päästjad kontrolli alla kell 9.31 ja lõplikult kustutati see ligi pool tundi hiljem.
Eile Rehe tänaval maja rikkunud kahjutule said päästjad kontrolli alla kell 9.31 ja lõplikult kustutati see ligi pool tundi hiljem. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile hommikul said päästjad väljakutse Viljandisse Rehe tänavale, kus oli põlema läinud tühjalt seisnud eramu. Inimesed põlengus kannatada ei saanud.

Kõne Rehe tänava põlengu kohta tuli häirekeskusesse kell 8.22, Viljandi komando päästjad jõudsid sündmuskohale viis minutit hiljem. «Lisaks Viljandi ja Suure-Jaani päästjatele olid abiks Kõpu vabatahtlikud,» lausus päästeameti Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Astra Pintson-Käo.

Teate kohaselt tuli majast paksu suitsu ja päästjate kohale jõudes põles hoone seest, kuid leeke väljast näha ei olnud. «Suitsusukeldusvarustuses päästjad sisenesid majja, et otsida ja kustutada tulekoldeid. Praegu ei oska öelda, kui suur osa majast hävis.» Põlengu põhjust veel ei teata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles