Ugalast saab esmaspäeva õhtuks suur kaubahall

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teatri juhi Kristiina Alliksaare kinnitusel on esmaspäeval kõigil võimalus soetada endale hea hinna eest tükike teatriajalugu ja sellega toetada ajutise teatrisaali ehitamist.
Ugala teatri juhi Kristiina Alliksaare kinnitusel on esmaspäeval kõigil võimalus soetada endale hea hinna eest tükike teatriajalugu ja sellega toetada ajutise teatrisaali ehitamist. Foto: Heigo Teder

Kui tahad oma kodus istuda ajastutruus garderoobitoas ja tunda ennast nagu Rein Malmsten end grimeerides ja etenduseks valmistudes, on see võimalus esmaspäevast alates täiesti olemas.

Ugala teatri korraldusjuht Heigo Teder kinnitas, et sümboolse hinna eest saab soetada endale kas või terve garderoobisisustuse. Kokku on teatril välja pakkuda üle paarikümne sellise toa koos täismööbliga. Näitlejate nimed on uste kõrval kenasti kirjas, et oma lemmik üles leida.

Esmaspäeval, 29. juunil kella 16–20 on Ugala teatri uksed kõigile huvilistele avatud, sest teater korraldab suure tühjendusmüügi. Kaubaks läheb hulk diivaneid, riiuleid, laudu, kappe, voodeid, valgusteid, helitehnikat, etendustes kasutatud lauanõusid ja kostüüme, umbes 500 tooli ja sadakond peeglit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles