Päästjatele ja politseile tuli palju väljakutseid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval juhtus liiklusõnnetus Vana-Võidu tee bussipeatuse lähedal. Avariis põrkasid kokku sõiduautod Volkswagen ja Seat.
Laupäeval juhtus liiklusõnnetus Vana-Võidu tee bussipeatuse lähedal. Avariis põrkasid kokku sõiduautod Volkswagen ja Seat. Foto: Kenno Soo

​Seekordset pikka, juba eelmise nädala reedel alanud jaaniaega pidasid Viljandimaa päästjad ja korrakaitsjad rahulikuks – polnud suuri tulekahjusid ega raskeid õnnetusi.

Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Astra Pintson-Käo sõnul polnud päästjatel jaaniajal tavapärasemast rohkem väljakutseid. «Pühad möödusid rahulikult – suuri põlenguid ei olnud, mõnel korral oli vaja juhtida tähelepanu lõkketegemise ohutusele.»

Viljandi politseijaoskonna patrullpolitseinik Riho Kampus nentis samuti, et tänavust jaaniaega võib pidada pigem rahulikuks. «Ühtki suurt õnnetust Viljandimaal ei juhtunud ja suurem osa väljakutsetest oli eelkõige seotud olmeprobleemide ja alkoholi liigtarbimisega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles