Viljandi ekstreemsportlased peavad kodupubliku ees võistlemist pingeliseks

Merlin Kuld
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Soonik (vasakul) ja Deeno Lippand treenivad suurvõistluseks Männimäe trikipargis.
Silver Soonik (vasakul) ja Deeno Lippand treenivad suurvõistluseks Männimäe trikipargis. Foto: Marko Saarm / Sakala

​4. ja 5. juulil asetleidval «Viljandi Bashi» pargivõistlusel astuvad võistlustulle ka Viljandi silmapaistvaimad ekstreemsportlased Silver Soonik, Deeno Lippand ja Enrico Orobko. Noormehed peavad kodupubliku ees võistlemist tavapärasest pingelisemaks. 

Rahvusvahelise tänavakultuuri- ja ekstreemspordifestivali «Bash» eestvedaja Kris Sülla sõnul on just need trikisportlased Viljandi tugevaimad. «Järjepidevuses peitub võit. Silver ja Enrico on BMX-ratturitena ühed Viljandi huvitavaimad ja Deeno on festivalidel alati kindlat sõitu näidanud,» tähendab ta. 

Nii trikitõukerattur Deeno Lippand kui BMX-rattur Silver Soonik on osalenud kõigil kolmel eelmisel «Bashil» ja saavutanud märkimisväärseid tulemusi. Lippand sai 2012. ja 2014. aastal trikitõukerattasõidus esikoha. Sooniku parimaks tulemuseks on seni 2013. aastal pälvitud kolmas koht. Kris Süld arvab, et kui poistel on vorm hea, ei ole poodiumikohad ka tänavu saavutamatud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles