Ugalat soovib ehitada 19 firmat

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remondi ootel Ugala
Remondi ootel Ugala Foto: Elmo Riig

Ugala teatri rekonstrueerimiseks, mis läheb maksma vähemalt 10 miljonit eurot, tuli 11 pakkumist. Neist seitse olid ühispakkumised ning kokku on nende taga 19 ehitusfirmat.

Teatri juht Kristiina Alliksaar ütles, et konkreetsetest hinnapakkumistest praegu veel rääkida ei saa. «Kõige odavam oli aga prognoositust veidi odavam ja kõige kallim oli väga palju kallim. Nii et pakkumiste hinnavahemik on päris suur,» nentis ta.

«Hankekomisjon kontrollib lähiajal nende vastavust hanketingimustele, viib läbi pakkumuste hindamise ning edastab seejärel juhatusele ettepaneku otsuse tegemiseks,» kirjeldas asjade edasist kulgu Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi kommunikatsioonijuht Madis Idnurm.

Konkursitingimuste kohaselt said pakkumise teha firmad, kelle käive on viimasel kolmel-neljal aastal olnud vähemalt 8 miljonit eurot.

Ehitajaga on kavas leping sõlmita juulikuus. Et see ka nõnda läheb, usuvad nii Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi kui teatri juhid. Ugala tuleb publikule uuesti avada 2016. aasta oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles