«Juunituuri» vaatas 600 külastajat

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püstiaplausi teenisid teatri Must Kast ja Endla teatri värsked kutselised näitlejad välja Viljandis ja Tallinnas.
Püstiaplausi teenisid teatri Must Kast ja Endla teatri värsked kutselised näitlejad välja Viljandis ja Tallinnas. Foto: Helena Tamm

Hiljuti lõppes Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia etenduskunstide osakonna teatrikunsti eriala 10. lennu viimane ühine ettevõtmine: ringreis-lavastus «Juunituur».

Nädala jooksul külastas üheteistkümnes linnas olnud etendusi kokku ligi 600 inimest. Publikut jätkus ka väiksematesse kohtadesse, nagu Rõuge ja Märjamaa. Kogu «Juunituuri» keskmine saalide täitumus oli 70 protsenti, mis on oodatud publiku arvust paarkümmend protsenti kõrgem tulemus.

«Saalid olid täis ja publik võttis lavastuses kostnud naljad vahetu reaktsiooniga vastu,» ütles rõõmsalt ja veidi üllatunult ringreisi stsenarist ja lavastaja Kaija M Kalvet publiku positiivse tagasiside ja õnnestunud tuuri kohta. «Valitud spetsiifilise teemaga ehk teatrikoolis õppimisega, aga ka unistuste nimel pingutamisega leidis enamik vaatajaid kuuldavasti oma suhte.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles