Rallikrossisõitja pääses Saksamaal finaali

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu Euroopa rallikrossisarjas valikuliselt osalenud ja korra ka pjedestaalile pääsenud Janno Ligur usub, et on tänavu võimeline sarja kokkuvõttes kõrgel kohal lõpetama.
Mullu Euroopa rallikrossisarjas valikuliselt osalenud ja korra ka pjedestaalile pääsenud Janno Ligur usub, et on tänavu võimeline sarja kokkuvõttes kõrgel kohal lõpetama. Foto: Aivar Kaljusaar

Euroopa meistrisarjas osalev Viljandimaa rallikrossisõitja Janno Ligur naaseb Saksamaal peetud etapilt kuuenda kohaga, mis on tema selle hooaja parim tulemus.

Buxtehude linnas Esteringi rallikrossirajal peetud Euroopa meistrivõistluste kolmandal etapil jõudis Ligur sel hooajal esimest korda finaali, kus ta jäi viimaseks ehk lõpetas kuuenda kohaga. Tulemus oli ühe koha võrra parem kui hooaja avasõidus Portugalis. Toona oli ta esimene, kes finaalist välja jäi.

Teine etapp Belgias Liguril ebaõnnestus, sest ühes eelsõidus ta diskvalifitseeriti liiga kerge auto pärast ja finaali ta üldse ei pääsenudki. Kokkuvõttes teenis ta seal 12. koha.

Euroopa meistrivõistluste üldarvestuses on Ligur praegu kümnendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles