Jõesuu turismitalu kutsub suveteatrisse

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõesuu turismitalu saun
Jõesuu turismitalu saun Foto: Erakogu

Suveteater pakkus etendusi juba juunis, kui Otepää teater tõi Jõesuhu külakostiks ühevaatuselise jandi «Lambaliha» ja Tabivere harrastusteater mängis lavastust «Jaam».

Juuliski etendub kaks lavastust: «Terasmees» ja «Belvedère».

Lendteatri monolavastus «Terasmees» käsitleb olnut ja olevat mehe ja naise vaatenurga kaudu: mis meid mõjutab, kui palju mõjutab ja kas inimene suudab möödunust järeldusi teha. Mis on tõde ja kas absoluutset tõde on olemas? Kahevaatuselise monolavastuse on lavastanud Tess Pauskar, laval on loo autor Aireé Pajur. 

«Belvedère» on Tabivere harrastusteatri verivärske lavastus.

Belvedère on vaateplatvorm, suvila, puhkeloss, pargipaviljon, väike torn või muu ehitis, kust avaneb kaunis ja ülev vaade (itaalia keeles «ilus, kaunis vaade»). 

See lugu ajab naerma, aga ei lõbusta... Kaks sümpaatset naist on olude sunnil sattunud elama prügimäe servale – tänapäeval täiesti reaalne situatsioon. Nende elu voolab vaikselt ja tasakaalukalt, kuni ühel ilusal päeval vajub nende «lossi» laip. Kuigi sellistes linna äärealade oaasides pole laipade ilmumine eriline sündmus, selgub peagi, et see laip pole tavaline, vaid vägagi «tituleeritud».

Etendust «Terasmees» näeb 2. juulil ja «Belvedère» on vaatajate ees 4. juulil, mõlemad algavad kell 19. 

Mõnusa õhtupooliku veetmiseks soovitab turismitalu perenaine Piia Maaring kaasa võtta oma piknikukorvi ja istumise alla teki, kui on soov murul istuda. Vihmase ilma korral on etendus sees.

Teatrisse tulijad saavad pärast etendust soovi korral jääda tallu öömajale.

Piletite müük on tund aega enne etenduse algust Jõesuu turismitalus. Hind majalisele 4 eurot, teelisele 6 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles