Innovel läksid juhendid sassi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et põhikooli mõne aine valikeksami hindamisjuhenditega oli segadus, tuleb Viljandi Paalalinna koolil printida välja uued lõputunnistused.
Et põhikooli mõne aine valikeksami hindamisjuhenditega oli segadus, tuleb Viljandi Paalalinna koolil printida välja uued lõputunnistused. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Eksameid korraldaval sihtasutusel Innove juhtus põhikooli valikeksami hindamisjuhenditega seoses aps, mille tulemusel hakatakse vähemalt ühes koolis noortele juba kätte jagatud lõputunnistusi välja vahetama.

Põhikooliõpilased istusid 10. juunil eksamipinki ja asusid valikeksamit tegema. Pärast eksamit pidid õpetajad Innove kodulehelt alla laadima hindamisjuhendi, kuid geograafia, keemia ja bioloogia eksamite tulemuste mõõtmise õpetuses oli tekkinud segadus: juhendisse olid hinnete protsendid jäänud vana süsteemi järgi.

Innoves märgati apsakat varsti ja juhendid vahetati ümber, nii et veebi sai pool tundi hiljem karmim instruktsioon. Viljandi Paalalinna kooli õppejuhi Janika Kivistiku sõnul parandasid kõik need õpetajad, kes avastasid uue juhendi, õpilaste tööd nende järgi. «Samamoodi meie õpetaja. Aga see jutt, et koolidesse kohe helistati või midagi sellist, ei vasta tõele,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles