Euroopa mängud on kahele Viljandi sportlasele lõppenud pettumusega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Nurmsalu
Laura Nurmsalu Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolmest Aserbaidžaani pealinna Bakuusse Euroopa mängudele sõitnud Viljandimaalt pärit sportlasest kaks on oma võistluse ära pidanud ja mõlemad on lõpetanud kehva tulemusega.

Vabamaadleja Ragnar Kaasik võttis mõõtu alla 97-kiloste meeste seas ja kaotas kohe avaringis 0:4 valgevenelasele Ibrahim Saidaule. Selle matšiga oligi võistlus talle läbi.

Vibulaskja Laura Nurmsalu tegi esimese etteaste teisipäeval ja jõudis 46. kohaga 64 parema sekka. Eelvõistluse avaringi lõpetas ta 35. kohaga, kuid teise ringiga langes 44. kohale.

Täna olnud duell-laskmisel oli Nurmsalu avavastane eelringis 19. koha saanud 18-aastane hispaanlanna. Viljandlanna kaotas matši tulemusega 2:6 ja 32 parema sekka ei pääsenud.

Kolmas Viljandimaalt pärit sportlane Bakuus on judoka Künter Rothberg, kes alustab oma võistlust alles järgmise nädala lõpul.

Euroopa mängud algasid nädal tagasi ja lõpevad 28. juunil. (Sakala)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles