Viljandimaa sai 30 aastat kestval turniiril kaotuse

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinises vormis Viljandimaa ja punases Tartumaa koondis pidasid aasta tagasi Viljandis maha üsna võrdsete võistkondade heitluse. Initsiatiiv oli küll rohkem kodumeeskonna käes, paraku suutsid külalised lüüa kolm väravat enam ja võitsid 4:1.
Sinises vormis Viljandimaa ja punases Tartumaa koondis pidasid aasta tagasi Viljandis maha üsna võrdsete võistkondade heitluse. Initsiatiiv oli küll rohkem kodumeeskonna käes, paraku suutsid külalised lüüa kolm väravat enam ja võitsid 4:1. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Kolm aastat tagasi alustas Eesti jalgpalli liit turniiri, millel võtavad kord aastas jaanipäevaeelsel ajal jalgpallimurul üksteiselt mõõtu kõik Eesti maakonnad ja Tallinna linn.

Võitja selgub 30 vooru järel ehk praeguses tempos 26 aasta pärast, kui kõik esindused on kohtunud omavahel nii kodus kui võõrsil. Sel kolmapäeval jõudis see 30 aastat vältav turniir neljanda vooruni. Seni kahes kohtumises Pärnumaa esinduse alistanud (võõrsil 3:2 ja kodus 6:5) ja võõrsil Tartumaast 1:0 parem olnud Viljandimaa koondis pidi seekord kodumurul tunnistama tartlaste 4:1 paremust.

Mäng koduväljakul algas hästi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles