Mäeltküla Tööstuspark alustab eelläbirääkimisi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana õunaaed Mäeltkülas
Vana õunaaed Mäeltkülas Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi valla värskes lehes on teade, et mittetulundusühing Mäeltküla Tööstuspark alustab eelläbirääkimisi ettevõtjate ja investoritega.

Teates seisab, et investoritele pakutakse lepingupõhiseid investeeringuid ärikinnisvara arendusse nii väljarentimiseks kui edasimüügiks ning alustavatele ettevõtjatele nõustamist, äriplaanide koostamist ja inkubatsiooniteenuseid. Lisaks tegutsevatele ning laienevatele ettevõtetele on saadaval tootmismaa Viiratsis Mäeltküla tööstuspargis ning pakutakse ka vajaduspõhiselt tootmis- ja kontoripindade rentimise võimalust 2016. aastal.

Mõeldes kõigile Viljandimaa ettevõtjatele, olenemata tegevusalast ja asukohast, on välja pakutud ka ettevõtete diagnostikat ja nõustamist tootmisprotsesside parandamiseks, turundusplaanide koostamiseks ning ettevõtte ekspordivõimekuse suurendamiseks.

Kuulutuses seisab, et vald on orienteeritud reaalsetele tulemustele ning oma teenuseid pakuvad spetsialistid. Läbirääkimisteks palutakse end eelnevalt kirja panna kas meiliaadressil hellar.mutle@viljandivald.ee või telefonil 5349 9447.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles