Politsei tahab jaaniajal roolijoodikud trellide taha panna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui jaaniajal tabatakse Viljandimaal roolist mõni joobes või kihutav autojuht, kellel on varasemast ette näidata hulk rikkumisi või ta on lausa kriminaalses joobes, veedab ta ülejäänud pühadeaja sellises väikeses hallide seintega ruumis.
Kui jaaniajal tabatakse Viljandimaal roolist mõni joobes või kihutav autojuht, kellel on varasemast ette näidata hulk rikkumisi või ta on lausa kriminaalses joobes, veedab ta ülejäänud pühadeaja sellises väikeses hallide seintega ruumis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nagu mitmel varasemal aastal kavatseb politsei ka tänavu jaanipühade ajal olla liiklushuligaanidega karm ja taotleda raskeid liiklusrikkumisi toimepanevatele isikutele aresti.

Eeskätt peab politsei silmas raskes joobes rooli taha istujaid, keda on ka varasematel aastatel kohe tabamise järel arestikambrisse viidud ja jaaniööks sinna jäetud.

«Sarnaselt eelnevate aastatega on politsei jaanipühadel eriti karm ja resoluutne nende autojuhtidega, kes istuvad autorooli joobes peaga, ületavad märkimisväärselt lubatud sõidukiirust või seavad muul moel ohtu kaasliiklejate elu ja tervise ning on varem selliste süütegude eest karistatud,» ütles Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo juht Valdo Põder. «Sellised ohtlikud juhid veedavad nii enda kui teiste liiklejate tervise säästmiseks ülejäänud pühadeaja arestimajas ja koostöös kohtuga leiame võimaluse kuriteovahendi ehk sõiduki konfiskeerimiseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles