Abja kooli tänavune lend lõpetab uhkes kullasajus

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Viljandi pärimusmuusika aidas asetleidnud maavanema vastuvõtule sai Abja kool saata veerandi oma lennust, sest koguni neli noort lõpetavad medaliga. Kullaga lõpetavad Mari Kask (vasakult), Mare Maalmeister ja Gete Kaasike ning hõbeda saab Ly Metsaroos.
Eile Viljandi pärimusmuusika aidas asetleidnud maavanema vastuvõtule sai Abja kool saata veerandi oma lennust, sest koguni neli noort lõpetavad medaliga. Kullaga lõpetavad Mari Kask (vasakult), Mare Maalmeister ja Gete Kaasike ning hõbeda saab Ly Metsaroos. Foto: Merily Šmidt

Kuraditosin lõpetajat, kelle seas on kolm kuldmedalisti ja üks hõbedaga lõpetav neiu, on Abja gümnaasiumi tänavune saak.

Maakonna haridusjuhi meelest on see tähelepanuväärne saavutus. «See tähendab, et väike Abja kool teeb head tööd,» ütles Viljandi maavalitsuse haridusosakonna juht Ilmar Kütt tulemust hinnates.

Abja koolis on õpilasi seinast seina

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles