Linn laseb Huntaugu unistuse paberile panna

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mittetulundusühingu Viljandi Talvepark tõstuk on Huntaugul lumelaudureid, lumerõngaga sõitjaid ja slalomiste teenindanud juba mitu hooaega. Siiski pole park eri põhjustel siiani õiget hoogu sisse saanud.
Mittetulundusühingu Viljandi Talvepark tõstuk on Huntaugul lumelaudureid, lumerõngaga sõitjaid ja slalomiste teenindanud juba mitu hooaega. Siiski pole park eri põhjustel siiani õiget hoogu sisse saanud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Linnavalitsus valmistub joonistama kaardile suurejoonelist visooni tulevasest Huntaugu vaba aja pargist. Seda, millal helesinine unistus tegelikkuseks võiks saada, ei oska esialgu siiski keegi ennustada.

Linnavalitsus küsib järgmisel nädalal volikogult luba võtta varalisi kohustusi, et koostada värske detailplaneering Männimäe elurajooni ja järve vahele jäävale 15,6 hektari suurusele maa-alale. See on mitmes mõttes keeruline kant, sest osa sellest jääb vanalinna muinsuskaitsevööndisse, teises kehtivad jällegi Natura 2000 võrgustiku ja Viljandi maastikukaitseala keskkonnareeglid. Muu hulgas jäävad planeeringualasse populaarsed Huntaugu supelrand ja kettagolfi rada. Samuti kulgeb sealtkaudu ligi 700 meetri jagu järve ümbritsevat terviserada.

Tulevane talvepark

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles