Ugala suvelavastus läbis viimase kontrolli

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhupakke aitasid koguda kümned inimesed kõikjalt Eestist ning selle mastaapse aktsiooni tulemusena sündis Ugala lavastuse «Vereliin» tarvis põhumaailm, mille on kujundanud kunstnik Liisa Soolepp.
Põhupakke aitasid koguda kümned inimesed kõikjalt Eestist ning selle mastaapse aktsiooni tulemusena sündis Ugala lavastuse «Vereliin» tarvis põhumaailm, mille on kujundanud kunstnik Liisa Soolepp. Foto: Heigo Teder

Homme Olustvere mõisa reheküünis asetleidvale Ugala suvelavastuse esietendusele «Vereliin» enam pileteid soetada ei saa. Kurvastada pole mõtet, sest sama tükki mängitakse veel juulis ja augustis.

Vahetult pärast tänast kontrolletendust kinnitas teatrijuht Kristiina Alliksaar, et «Vereliin» on küps ja valmis rahva ette astuma.

«Minule oli etendus hästi positiivne. See lugu meeldis mulle juba lugedes. Siin on eestlasele väga sobivat iiri huumorit, inimlikku südamlikkust ja hingestatust,» ütles Alliksaar ning lisas, et «Vereliin» on igati paslik etendus kõigile, kellele lähevad korda peresuhted, traditsioonide jätkumine ja üksteisest hoolimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles