Viljandimaa võtab õhtul Tartumaa ette

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku mängumees Sander Post.
Viljandi Tuleviku mängumees Sander Post. Foto: Marko Saarm / Sakala

Neljandat aastat peetavad maakondadevahelised jalgpallilahingud saavad täna õhtul jätku: seni vaid võite tunnistanud Viljandimaa esindus võtab Viljandi staadionil vastu tartlaste koondise.

Maakondadevahelistele mängudele pandi alus 2012. aastal ning siis mängis Viljandimaa võõrsil Pärnumaaga. Esimesel katsel said viljandlased kohe kirja võidu. Samamoodi lõppes ka aasta hiljem Viljandis peetud mäng.

Mullu sõitis Viljandimaa koondis Tartusse ja naasis sealt võiduga. Täna sõidavad tartlased Viljandisse. Mäng linnastaadionil algab kell 19.

Viljandimaa koondises teevad Tuleviku mängijate kõrval kaasa aastaid tagasi Eesti koondiseski mänginud Erko Saviauk, Janno Jürisson ja Kaimar Saag. Kaks esimesena nimetatut on tegevpalluri karjäärist loobunud, Saag mängib Levadia klubis. Lisaks on meeskonnas veel Martin Taska, Ivar Sova ja Rasmus Alles. Ülejäänud on juba tuttavad Tuleviku mängijad.

Tuntumatest tartlastest on jalgpalliliit oma pressiteates nimetanud Ivan O’Konnel-Broninit, Kristjan Tiirikut ja Siim Tennot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles