Viljandi kvoot on null

, viljandlane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanika Kressa
Jaanika Kressa Foto: Elmo Riig / Sakala

KUI MA 10. JUUNIL Toompea lossi ees sisserändekvootidevastasel meeleavaldusel osalesin, arvasin, et selliseid aktsioone on Eesti oludes mõtet korraldada vaid suuremates linnades ehk Tallinnas ja Tartus. Läinudlaupäevane Sakala pani mind aga meelt muutma. Lehes promoti niinimetatud pagulaste siiatoomist. Viljandi linnapea Ando Kiviberg ja Tarvastu vallavanem Alar Karu leidsid, et toodagu aga pealegi, peaasi, kui keegi maksab ja ka nemad sellest kasu saavad.

Loomulikult! Ma tean omast kogemusest liigagi hästi, millised poliitilised enesemüüjad on paljud Isamaa ja Res Publica Liidu tegelased: ainult ma ei saa aru, miks inimesed seda erakonda ikka ja jälle valivad.

MINU SILMIS on Ando Kiviberg Viljandis samasugune sisserändaja nagu Abdul Turay Tallinnas. Loomulikult neid ei huvita, mida kohalikud blondiinid ja muud aborigeenid arvavad. Ent puhugu Kiviberg pasunat nii palju ja nii hästi, kui oskab, linnajuhina on ta null. Praeguses olukorras, kus see rändmoosekant hakkab oma tegevusega ohustama kõikide viljandlaste rahulikku elu, tuleb ta raekojast kiiremas korras välja vilistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles