Eestlased kaotasid mängu ja edasipääsu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Proovisid eestlased mis nad proovisid, aga puhtalt amatööridest koosneva Luksemburgi koondise (punases dressis) vastu nad ei saanud. Lõpuks surusid Eestist kaks korda väiksema rahvaarvuga Luksemburgi mehed eestlased pikali.
Proovisid eestlased mis nad proovisid, aga puhtalt amatööridest koosneva Luksemburgi koondise (punases dressis) vastu nad ei saanud. Lõpuks surusid Eestist kaks korda väiksema rahvaarvuga Luksemburgi mehed eestlased pikali. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti parimate käsipallurite mäng Viljandi spordihoone ligi tuhande pealtvaataja ees lõppes hävinguga: nad kaotasid Luksemburgi esindusele nii kohtumise kui Euroopa meistrivõistluste valiksarja alagrupis.

«Meie võidu võti oli ettevalmistuses. Harjutasime palju kaitset ja vähemuses tegutsemist,» rääkis pärast mängu ülirõõmsalt koos mängijatega Viljandi spordihoones võitu tähistav Luksemburgi peatreener Adrian Stot.

Nende pidu oli suur. Pisiriigi esindus, kes on Stoti sõnul harjunud kaotustega, oli ühtäkki olukorras, kus ta oli võitnud favoriidi vastu mängu ja taganud ühtlasi alagrupist edasipääsu. Juba spordisaalist riietusruumi jalutas võistkond, kast õlut meeste vahel kõlisemas. «Nad on selle täielikult ära teeninud,» lausus Stot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles