Heategijad aitasid neiul tšelloraha kokku saada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Anett Peiel leidis Viljandist sel määral abistajaid, et temast sai ihaldatud pilli omanik.
Hanna Anett Peiel leidis Viljandist sel määral abistajaid, et temast sai ihaldatud pilli omanik. Foto: Erakogu

Hansapäevade ajal Lossi tänaval õnneloosi pakkunud klubi Lions Club (LC) Viljandi Fellin kogus nii palju raha, et viljandlanna Hanna Anett Peieli unistus oma tšellost on täitunud. Lisaks jäi neiul pilliostust raha üle ja seda saab ta kasutada muusikaõpingute jätkamiseks.

Laupäeval Kesklinna kooli lõpetanud Hanna Anett Peiel loodab sügisel edasi õppida Tartus Heino Elleri nimelises muusikakoolis. Seal on tšellomängu oskuste täiendamiseks vaja isiklikku instrumenti.

Tüdruku ema Anu Peiel selgitas, et tarvilikku summat, mis jäi veidi alla 8000 euro, polnud sugugi kerge kokku saada. LC Viljandi Fellini varem tehtud annetus ja hansalaadal loteriiga kogutu olid vaid osa vajaminevast summast. Lisaks pere oma panusele tuli raha Anu Peieli sõnul väga paljudelt headelt inimestelt, kelle seas oli nii edukaid ettevõtjaid kui tublisid palgatöö tegijaid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles