Uued väikesed üürikorterid lähevad nagu soojad saiad

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamikku Suur-Kaare tänav 33 maja korteritesse on juba paigaldatud köögimööbel ja pesumasin-kuivati. Mõnes aga on kogu sisustuse valimine jäetud sissekolija voliks.
Enamikku Suur-Kaare tänav 33 maja korteritesse on juba paigaldatud köögimööbel ja pesumasin-kuivati. Mõnes aga on kogu sisustuse valimine jäetud sissekolija voliks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Paalalinna kooli endise algklasside maja korterelamuks ümber ehitanud ettevõtja on kindel, et sügiseks on kõik sealsed korterid täidetud. See tõestab, et maakonnakeskuses oli seni põletav puudus odavat sorti väikestest üüripindadest.

Osaühing Leola Kinnisvara hakkas paar aastat tagasi kasutuseta jäänud õppehoonet elamuks kohandama eelmise aasta lõpul. Nüüdseks on ehitustööd lõpusirgel ja valmimas on 74 väikest, valdavalt ühetoalist korterit. Lõviosa neist plaanib arendaja jätta üüripinnana enda omandisse, aga kui keegi soovib kinnisvara endale päriseks osta, on ta valmis ka sellisteks tehinguteks.

Peamiselt kööktoad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles