Kiiksuga turismiideed pakuksid huvi ka Eesti enda inimestele

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsavennapunkrid pole siin ehk midagi väga erilist, kuid skandinaavlastele, ameeriklastele ja hispaanlastele on need tõeline eksootika.
Metsavennapunkrid pole siin ehk midagi väga erilist, kuid skandinaavlastele, ameeriklastele ja hispaanlastele on need tõeline eksootika. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus kutsus inimesi üles pakkuma välja kiiksuga turismiatraktsioonide ideid, millega meelitada Eestisse senisest rohkem rootslasi. Kogunenud ideid saab aga ära kasutada ka teisi välismaalasi ja siseturiste silmas pidades.

Tähtajaks, 20. maiks oli Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) üleskutse peale laekunud 233 ideed, neist kaheksa Viljandimaalt. Nagu ütles EAS-i Skandinaavia projektijuht Katarina Sokk, soovitakse igast maakonnast 10. juuliks välja valida vähemalt kolm ideed, mis seejärel kampaania korras rootslastele välja pakutakse. Esitatud ideed on tema sõnutsi aga nõnda laiahaardelised ja huvitavad, et need sobivad kasutamiseks kõigi turistide puhul.

Sakala palus Viljandimaaga seotud kiiksuga turismiatraktsioone hinnata kogu maakonnas ekskursioone tegeval meistergiidil Elina Arol. Ideede täpset sõnastust saab vaadata aadressilt epic.puhkaeestis.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles