Mulgi rattaralli võit läks Soome

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pool kilomeetrit enne finišit tegi Soome jalgrattur Sasu Halme spurdi, millele tema viis allesjäänud konkurenti vastata ei suutnud, ning Viljandis Tartu tänava mäest üles sõites ta vaid kindlustas oma võitu viiendat korda peetud Mulgi rattarallil.

Pühapäeval Viljandi kesklinnast alanud ja maakonna teedel kulgenud rattaralli otsustavad sündmused leidsid aset umbes poolel sõidumaal, kus suurest grupist pääses minema kuus ratturit, kelle seas oli ka Viljandi rattaklubi praegune esisõitja Josten Vaidem.

Kuuekesi suutsid nad konkurentide ees vahet suurendada ja umbes kümme kilomeetrit enne finišit hakkasid nad üksteisega kavaldama. Viis kilomeetrit enne lõppu alustasid võidu peale sõitvad mehed vahespurte, kuid ükski neist polnud edukas, kuni pool kilomeetrit enne finišit, vahetult enne Tartu tänava mäge ründas soomlane Sasu Halme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles