Võistluse algus ja lõpp said õigesse kohta

Kristiina Baum
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5. Mulgi rattaralli stardipaik Viljandi kesklinnas. Pildil võistluse peasekretär Anneli Sitska (vasakul) ja peakorraldaja Kristjan Kivistik (paremal).
5. Mulgi rattaralli stardipaik Viljandi kesklinnas. Pildil võistluse peasekretär Anneli Sitska (vasakul) ja peakorraldaja Kristjan Kivistik (paremal). Foto: Marko Saarm

Korraldajate hinnangul oli Mulgi rattaralli stardi kesklinna toomine ainuõige otsus, sest nii on lootust kasvatada üldsuse huvi rattaspordi vastu. 

Rattaralli peakorraldaja Kristjan Kivistik nentis, et kuigi neile valmistas muret abivägede nappus, läks kõik hästi. Rattasporti edendava ürituse kesklinna Grand Hotel Viljandi lähedale Lossi tänavale toomist pidas ta ainuõigeks otsuseks. "Loodame seeläbi kasvatada inimeste huvi selle spordiala vastu. Kui nad näevad, hakkab ehk meeldima," lausus Kivistik.

Hotelli fuajeesse oli üles seatud võistluse keskus, kus alates kella 9 registreeris rattahuvilisi eri distansidele võistluse peasekretär Anneli Sitska. Tema sõnul registreerus 87-kilomeetrisele põhidistansile 139 ja lühemale, 54-kilomeetrisele rahvasõidule 116 osalejat. Lisaks oli võistlustules ligi 30 last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles