Ratsasportlane Ivo Ots tegi Soomes tubli sõidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrei Mitt

Mulgimaa ratsasportlane Ivo Ots saavutas möödunud nädalavahetusel Soome tuntuimas ratsaspordikeskuses Ypäjäl häid tulemusi, napsates hobusega Areen soomlaste eest võidu 120 sentimeetri kõrguste takistustega parkuuris.


Põhjanaabrite ratsamekas Ypäjäl võistledakse alati tihedas konkurentsis. Pühapäeval astus Viljandimaalt pärit ratsanik võistlustulle koos 80 põhjamaade konkurendiga ja tuli nende kimbatuseks selles sõidus võitjaks.

«Võistlesin Soomes ka läinud nädalavahetusel ja tookord õnnestus mul samuti võita 120-sentimeetriste tõketega parkuur,» rääkis Ots. «Pühapäevane sõit oli siiski olulisem, sest konkurents oli tihe. Mängiti ju sellel päeval välja pileteid soomlaste olulisimale ratsasündmusele «Helsingi horseshow'le».»

«130-sentimeetriste takistaustega parkuuri, mille võitis Andrus Kallaste Eestist, ma sõitma ei läinud. Rada polnud kerge ja võistluspaaregi oli üle saja,» tähendas Ots.

Ta lisas, et hobused hüppasid stabiilselt ning ta jäi võistlusega väga rahule.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles