Arestikambris nälga ei jää

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline nägi välja reedene lõunasöök Viljandi arestikambri kundedele: kapsasupp ja kissell. Toidu valmistasid Viljandi haigla kokad.
Selline nägi välja reedene lõunasöök Viljandi arestikambri kundedele: kapsasupp ja kissell. Toidu valmistasid Viljandi haigla kokad. Foto: Politsei

Kui teis voolab kokkaja veri ja klientuuri kriminaalne taust põlvi värisema ei pane, hoidke silmad lahti. Nimelt on politsei kuulutanud välja konkursi kolme piirkonna arestikambri asukatele toitlustaja leidmiseks. Lähim trellitaguste gurmaanide staap on Viljandis.

Alustuseks tuleb kohe ära märkida, et arestimajas toitlustatakse vaid kinnipeetuid. See tähendab, et kainenemisele toodutele pudruportsu ette nähtud ei ole. Isegi pohmelli leevendavat siidrikest ei pisteta hommikul pihku. Kainestuskambris viibitakse maksimaalselt 12 tundi, aga üldiselt tehakse tipsutajale uks lahti esimesel võimalusel, kohe, kui tal pea jälle selge.

Klientuuri suurus salajas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles