Eesti koondis täna õhtul eelmisele võidule ei mõtle

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile ennelõunal tegid Eesti käsipallikoondise liikmed kodusaalis eelviimase treeningu, et lihvida rünnakul seda, mis kolmapäevases mängus nõrgaks jäi. Eeskätt otsiti kohti, kus saaks esimese mänguga võrreldes agressiivsemalt tegutseda, et vastaseid kaitses rohkem liikuma saada. Fotodel palliga Martin Johannson.
Eile ennelõunal tegid Eesti käsipallikoondise liikmed kodusaalis eelviimase treeningu, et lihvida rünnakul seda, mis kolmapäevases mängus nõrgaks jäi. Eeskätt otsiti kohti, kus saaks esimese mänguga võrreldes agressiivsemalt tegutseda, et vastaseid kaitses rohkem liikuma saada. Fotodel palliga Martin Johannson. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna õhtul Viljandi spordihoones Luksemburgi paremate käsipalluritega madistama hakkavad Eesti koondislased treeneri kinnitusel eelmise mängu võidule enam ei mõtle ja nende eesmärk on ka kodus võit võtta.

«Koondises on mehed, kelle teadlikkus on nii kõrge, et nemad väravate vahele ei mõtle,» ütles peatreener Rein Suvi ja lisas, et kodumängus tuleb minna võidu peale, siis on alagrupist edasipääsemine kindel.

Eesti ja Luksemburgi tänane kohtumine on viimane 2018. aasta Euroopa meistrivõistluste valikgrupis, kuhu peale nimetatud riikide kuulus ka Gruusia. Et Gruusiast said jagu nii Eesti kui Luksemburg, selgubki grupi võitja ja järgmisse ringi edasipääseja täna. Selle etenduse esimene vaatus leidis aset kolmapäeva õhtul Luksemburgis ja sealt naasis Eesti viieväravalise eduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles