Aeg ja raha – kaks proovikivi noorte töölaagri korraldajale

Kristiina Baum
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli seitsmendikud pidid eile Viljandi kesklinnas Sõbra pargi korda tegema. Hoolimata lühikesest, neljatunnisest tööpäevast, tuli noori millegagi turgutada. Nii valiti ühiselt välja see, keda pärjati uhkustunnet tekitava päeva tragima töötaja tiitliga.
Paalalinna kooli seitsmendikud pidid eile Viljandi kesklinnas Sõbra pargi korda tegema. Hoolimata lühikesest, neljatunnisest tööpäevast, tuli noori millegagi turgutada. Nii valiti ühiselt välja see, keda pärjati uhkustunnet tekitava päeva tragima töötaja tiitliga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile kell 12 seisis kamp Viljandi Paalalinna kooli õpilasi kobaras koos Sõbra pargis, et ühiselt välja selgitada päeva tragim töötaja.

Salajasel hääletusel andis iga töölaagris osaleja punkti sellele, kes oma töökuse ja abivalmidusega teistelegi päeva jooksul silma oli jäänud. Viljandi õpilaste töölaagri rühmajuhi Kadri Rannala sõnul aitab niinimetatud tragi töötaja tabel õpilasi pisut motiveerida.

Koolinoorte motiveerimine igasuguste nõksudega võiks olla tänavuse malevasuve peamine suund, sest Viljandimaa kõigi 12 omavalitsuse esindajatega suheldes tuli ilmsiks, et mitmel pool on noorte huvi töölaagrite vastu kahanenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles