Peruus päästetud naise lähedased tänavad toetajaid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle pildi tegid alpinistid Peruu mägedes 31. mail, kui nad tähistasid matkaga 4550 meetri kõrgusel ühe ekspeditsioonil osaleja sünnipäeva. Fotol on esiplaanil seljaga Annemai Märtson, kes traagilises õnnetuses ainsana ellu jäi.
Selle pildi tegid alpinistid Peruu mägedes 31. mail, kui nad tähistasid matkaga 4550 meetri kõrgusel ühe ekspeditsioonil osaleja sünnipäeva. Fotol on esiplaanil seljaga Annemai Märtson, kes traagilises õnnetuses ainsana ellu jäi. Foto: valgetuvi.blogspot.com

Paari päeva eest Peruu mägedes traagilise õnnetuse üle elanud Annemai Märtsoni lähedased tänavad kõiki toetuse ja heade soovide eest.

„Kahjuks ei ole Annemai veel ei füüsiliselt ega vaimselt valmis sel teemal ise rääkima ja kogub kõiki enda jõuvarusid paranemiseks,” kirjutas Annemai Märtsoni õde Hanneloor Raid Eesti ajalehtedele. „Seetõttu palume kõikidel ajakirjanikel austada Annemai ja tema lähedaste privaatsust sel väga raskel ajal.”

Annemai Märtsoni pere ja kolleegid tänavad südamest kõiki lahkeid annetajaid, kes tema toetuseks on rahaülekande teinud, ning annavad olukorra selginedes kindlasti teada, kuidas seda raha edaspidi kasutatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles