Eurosarja mees sai kodus napi võidu

, motospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Euroopa suurtel rallikrossivõistlustel pjedestaalikohti ründav autosportlane Janno Ligur pidi Põltsamaa lähedal asetleidnud Eesti meistrivõistluste teisel etapil kõvasti vaeva nägema, et esikoht koju viia. Võit tuli lõpuks vaid 1,2-sekundilise paremusega.

Nädalavahetusel Piiroja rajal peetud etapil olid kohal peaaegu kõik praegu Eestis rallikrossiga tegelevad sportlased. Super1600 klassi esimeses poolfinaalis käis sõit eurosarjas kaasalööva Karksi-Nuia noormehe Janno Liguri juhtimisel ja teistel suurt lootust polnud. Kahe poolfinaali võrdlusest selgus aga, et Ligur polnudki teel finaali kõige kiirem mees. Teises poolfinaalis, kus konkurents oli tihedam, sõitis parima aja välja hoopis Arvo Kask.

Finaalsõit oli üks viimase aja tasavägisemaid. Kask survestas Ligurit kõik kuus ringi, too suutis aga säilitada külma närvi ja võita sõit 1,2-sekundilise eduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles