Lauluväljakule kerkib juuli algul rulapark

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Bashi» ajaks kerkiva rulapargi kavand
«Bashi» ajaks kerkiva rulapargi kavand Foto: Facebook

Juuli algul asetleidev tänavakultuuri- ja ekstreemspordifestival «Bash» on tänavu teistsugune kui varasematel aastatel: trikitajate põhivõistlus kolib sponsorite toel Männimäe rulapargist lauluväljakule.

Lauluväljakule spetsiaalsesse võistlusparki oodatakse ekstreemsportlasi 4. ja 5. juulil.

«See park on täiesti uus etapp Viljandi «Bashi» arengus ning viib selle täiesti uuele tasemele,» märkis peakorraldaja Kris Süld ning lisas, et see on ka suurepärane sissejuhatuss ürituse viiendaks sünnipäevaks 2016. aastal.

Männimäe rulapargi kõrval on lauluväljaku suured plussid ka ligipääsetavus ja lähedus Viljandi südalinnale.

Kris Süld rääkis, et trikipargi ehitamine lauluväljakule on nõudnud pool aastat tööd ja sponsorite otsimist, sest see eeldab poole suuremat eelarvet kui tavaliselt. «Bashile» läheb rulapargi püstitamine lauluväljakule maksma 10 000 eurot. Tellitud tööde tegelik maksumus on aga 21 000 eurot. Viljandi saab pargi odavamalt , sest pärast võistlust ostab selle sisepargi tarbeks ära Järva-Jaani. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles