Viljandi ei keela järvel skuutriga sõitmist

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi politsei Viljandi järvel kiirust ei mõõda, ei tohi seal ilma loata sõita üle 30 kilomeetri tunnis. Foto on tehtud mullu juuli lõpul.
Kuigi politsei Viljandi järvel kiirust ei mõõda, ei tohi seal ilma loata sõita üle 30 kilomeetri tunnis. Foto on tehtud mullu juuli lõpul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi järvel veesõidukite liiklust arutanud osapooled jõudsid eile ühisele seisukohale, et mõõdutundetu kihutamine on lubamatu, kuid reegleid järgivad jetisportlased tohivad oma ala harrastada.

Põhimõtteliselt kordasid maa- ja linnavalitsuse, politsei, keskkonnainspektsiooni ning jetiliidu esindajad, et tuleb täita veeseadust veesõidukite kasutamise kohta.

Nagu ütles Viljandi maasekretär Küllike Kütt, on maavanem igal suvel saanud kaebusi Viljandi järvel liiga kiiresti sõitvate skuutrite kohta, ja seetõttu ta äsjase koosoleku kokku kutsuski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles