Krossimeestele käis kaasa elamas kaks bussitäit fänne

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiret sõitu näitas Kert Varik koos lätlase Haralds Kurpnieksiga kodupublikule viimati mai lõpul Karksi-Nuias Ainja rajal Eesti motokrossi meistrivõistluste teisel etapil.
Kiiret sõitu näitas Kert Varik koos lätlase Haralds Kurpnieksiga kodupublikule viimati mai lõpul Karksi-Nuias Ainja rajal Eesti motokrossi meistrivõistluste teisel etapil. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Meil läks halvasti,» vastas valitsev Eesti meister Kert Varik küsimusele, kuidas tal ja korvimehel Haralds Kurpnieksil läks pühapäeval Lätis Stelpe rajal peetud külgkorviga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste etapil.

«Kogu nädalavahetuse oli jama. Laupäeval ajasõitudest peale oli rattal midagi viga ja aru ei saanud, mis,» rääkis Varik. «Mootor oli korras ja nüüd me siin pusime ja möllame ega oska isegi asja seletada. Ei tea, kas on bensiini- või elektriviga...»

Krossisõitjad otsivad alles viga

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles