Eesti koondises jookseb platsile kolm viljandlast

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi meestest kuuluvad Eesti käsipallikoondisse Rasmus Ots, Karl Roosna ja Kristo Voika.
Viljandi meestest kuuluvad Eesti käsipallikoondisse Rasmus Ots, Karl Roosna ja Kristo Voika. Foto: Elmo Riig/Marko Saarm

Eesti koondis peab täna õhtul Luksemburgis 2018. aasta Euroopa käsipalli meistrivõistluste valiksarja kohtumise sealse esindusega.

Eesti meeskonna koosseisus sõitis Luksemburgi ka kolm viljandlast. Kaks neist, väravavaht Rasmus Ots ja Karl Roosna, mängisid lõppenud hooajal Viljandi HC meeskonna eest, Kristo Voika on kaks viimast hooaega osalenud Soome meistrisarjas.

Kandidaatide seas oli veel kaks Viljandi klubi meest, Ott Varik ja Robert Lõpp, kes tegid kaasa kogu koondise treeninglaagri. On võimalik, et nad liituvad meeskonnaga laupäeval Viljandis peetavaks kohtumiseks.

Eesti koondise peatreeneri Rein Suvi sõnul sõideti pisiriigi esindusega mängima parimas koosseisus, kuid mitu põhimängijat ei teinud kaasa kohtumisele eelnenud treeninglaagrit ja liitusid meeskonnaga alles eile. Suvi sõnul läheb Eesti küll võidu peale mängima, kuid väikeriigi esindust alahinnata ei maksa, sest selle mängijate tase on kõrge.

Eesti ja Luksemburg selgitavad omavahel alagrupi võitja ehk meeskonna, kes pääseb järgmisse ringi. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 20.30. Teine matš peetakse 13. juunil kell 20 Viljandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles