Telgivaiade augud kaovad tänavatelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitu sellist auku on Tartu ja Tallinna tänava asfaldis ja kõnniteekivides. Aukude sügavus võib ulatuda mitmekümne sentimeetrini.
Mitu sellist auku on Tartu ja Tallinna tänava asfaldis ja kõnniteekivides. Aukude sügavus võib ulatuda mitmekümne sentimeetrini. Foto: Elmo Riig / Sakala

Rahvusvahelistel hansapäevadel kinnitati delegatsioonide telgid Tartu ja Tallinna tänaval asfaldisse ning tänavakividesse raudvaiadega. Nende tarbeks tehtud augud tuleb nüüd telke püstitanud ettevõttel täita.

Viljandi linnavalitsuse hangete peaspetsialist Kaidi Braun ütles, et see on töid teinud osaühingu Olamer kohustus. «Eelmisel nädalal, kui telke üles pandi, oli nendega täiendav meeldetuletav vestlus, esmaspäeva hommikul ka,» selgitas ametnik eile.

Tema sõnutsi peaksid Tartu ja Tallinna tänava katet rikkunud augud saama täidetud sellel nädalal. «Andsime neile paar päeva ajapikendust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles