Tulevik kaotas Pärnus lähirivaalile

Alvar Loog
, Tuleviku poolehoidja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik tegeles Pärnu meeskonnaga mängides rohkem oma värava kaitsmise kui vastase värava ründamisega. Edu see taktika paraku ei toonud ja pärnakatel õnnestus kaks väravat lüüa.
Viljandi Tulevik tegeles Pärnu meeskonnaga mängides rohkem oma värava kaitsmise kui vastase värava ründamisega. Edu see taktika paraku ei toonud ja pärnakatel õnnestus kaks väravat lüüa. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kui paar vooru tagasi teenis Viljandi Tulevik Tallinna Infonetiga viigistades oma hooaja esimese punkti Eesti jalgpalli meistrivõistluste Premium-liiga tabeli esimese poole meeskonna vastu, siis läinud laupäeval Pärnus Raeküla staadionil asetleidnud kohtumine kujunes ajalooliseks halvas mõttes. 

Nimelt pidi Viljandi esindus tunnistama tänavu esimest korda allajäämist (1:2) ühele meeskonnale kolmikust Paide, Pärnu ja Tammeka, kellega ta jagab ilmselt hooaja lõpuks omavahel kohad turniiritabeli alumises otsas. Viiest varasemast kohtumisest nimetatud meeskondadega oli Tulevik teeninud neli võitu ja ühe viigi.

Rünnaku asemel kaitse

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles