Gümnaasiumis on innovatsioonikoolide foorum

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi gümnaasium
Viljandi gümnaasium Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna leiab Viljandi gümnaasiumis aset Tartu ülikooli innovatsioonikoolide ja sõprade foorum „Võta kaasa uus idee!”, kuhu on kogunenud ligi saja Eesti kooli ja lasteasutuse esindajad.

Päeva esimeses osas esinevad ettekannetega valitsuse nõunik ja filmirežissöör Ilmar Raag, Tartu ülikooli Pedagogicumi juhataja Margus Pedaste ning Viljandi gümnaasiumi ühiskonnaõpetuse õpetaja Juhan-Mart Salumäe. Teises pooles osalevad haridusasutuste esindajad töötubades, mille teemad ulatuvad loovast õppimisest ja mentorlusest projekti- ja meeskonnajuhtimiseni. Töötubade juhendajad on oma valdkonna tunnustatud spetsialistid.

Innovatsioonikoolid on Tartu plikooli Pedagogicumi koostööpartnerid õppe-, teadus- ja arendustöös. Nende tarvis on loodud võrgustik, milles õpetajad, tugispetsialistid ja juhtkonnad tegutsevad ühise meeskonnana, tehes koostööd ülikooliga esma- ja täiendusõppe vallas, teadustöös ning õppevara ja õppekavade arenduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles