Kaksikuid jäi lahutama neli ja pool sekundit

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikvendadest Roberto ja Ronaldo Kaljost oli tänavusel Trepimäe jooksul mõne sekundi jagu kiirem Roberto.
Kaksikvendadest Roberto ja Ronaldo Kaljost oli tänavusel Trepimäe jooksul mõne sekundi jagu kiirem Roberto. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaasa elama tulnud ema ja vanaema abiga panid end Trepimäe jooksule kirja ka üheksa-aastased kaksikud Roberto ja Ronaldo Kaljo.

Poisid arutasid, et tänavu tuleb neil juba neljas jooks ja eelmisest on hea tunne sees. Kaksikute noorem vend Kusti oli endale samuti võistlejakaardi valmis saanud. Vanaema Sirje Hunt märkis, et seitsmeaastane Kustigi on juba ühe korra sellel võistlusel kaasa teinud ja ta lõpetas väga hea tulemusega. «Tänavu peab ta oma vanemate vendadega koos ühes vanuseklassis jooksma.» 

Ronaldo ja Roberto Kaljo rääkisid, et käivad kergejõustikutrennis ning Roberto lisaks veel jalgpalli- ja Ronaldo peotantsutrennis. Tänavuseks ajaks tahtsid mõlemad saada 50 sekundit. Vanaema küll leidis, et nad võiksid veidike tagasi tõmmata ja esiti 55 sekundit välja käia – eelmise aasta tulemus oli ju veidi üle minuti. Poisid jäid aga endale kindlaks ning emal Marika Kaljol jäi üle vaid lapsi ergutada: «Aeg on edasi läinud. Ehk jooksevadki nad nii hea tulemuse välja.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles