Peakorraldaja: Viljandi muutus palju enesekindlamaks

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Kukk sai rahvusvaheliste hansapäevade külalistelt üksnes positiivset tagasisidet. Paljude väitel tekkis siin eriline õhkkond, mida nad polnud teistes hansalinnades juba ammu tundnud.
Jaanus Kukk sai rahvusvaheliste hansapäevade külalistelt üksnes positiivset tagasisidet. Paljude väitel tekkis siin eriline õhkkond, mida nad polnud teistes hansalinnades juba ammu tundnud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sakala keskuse juhataja Jaanus Kukk, kes kandis äsja lõppenud 35. rahvusvaheliste hansapäevade peakorraldaja koormat, kiidab viljandlasi, kes näitasid suursündmuseks selgi kokku pannes, et on linna väiksusest hoolimata võimelised väga suurteks asjadeks. 

Jaanus Kukk, kuidas pidu läks?

Üle ootuste hästi. Inimesi oli palju. Kõik, mida me planeerisime, teostus ning lisaks sellele juhtus linnas spontaanselt palju toredat. Linnakodanike algatatud lisategevused andsid hansaõhustiku tekkimisele väga palju juurde. Olen nii külalistelt kui kohalikelt elanikelt saanud üksnes positiivset tagasisidet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles