Viljandi õpilaste InterNos on üks paremaid koolilehti

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi gümnaasiumi ajaleht InterNos jõudis selle aasta Eesti koolimeedia konkursil parimate sekka ja pälvis tasavägises rebimises kolmanda koha Hugo Treffneri ja Miina Härma gümnaasiumi koolilehe järel.

Viljandi gümnaasiumi ajaleht InterNos jõudis selle aasta Eesti koolimeedia konkursil paremate sekka ja pälvis tasavägises rebimises kolmanda koha Hugo Treffneri ja Miina Härma gümnaasiumi koolilehe järel.

Lisaks sai InterNos eripreemia kevadnumbris ilmunud Klaarika Lehese ja Iris Asuküla tehtud intervjuu eest «Vaade sööklale köögipoolelt». Selle puhul oli Viljandi gümnaasiumi projektijuhi Ene Nobeli sõnul tähtis, et tüdrukud ei kartnud küsida olulisi küsimusi. Lisaks tõstatati intervjuus hulk põnevaid teemasid. Näiteks saadi köögipersonalilt teada, et pelgalt šnitsli ja salati söömine on õpilastel igakevadine trend.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles