Algo Kuus tõi Viljandi klubile Euroopast hõbeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle aasta kaks Euroopa kiiremat OSY-400 paadiklassi sõitjat on valitsev maailmameister Rasmus Haugasmägi (number 77) ja Viljandi veemotospordiklubi Nord liige Algo Kuus (paremal).
Selle aasta kaks Euroopa kiiremat OSY-400 paadiklassi sõitjat on valitsev maailmameister Rasmus Haugasmägi (number 77) ja Viljandi veemotospordiklubi Nord liige Algo Kuus (paremal). Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel Saksamaal Traben-Trarbachis peetud Euroopa veemotospordi OSY-400 paadiklassi meistrivõistlustel sai Viljandi klubi Nord liige Algo Kuus teise koha, tagades eestlastele kaksikvõidu. Meistriks tuli tiitlikaitsja Rasmus Haugasmägi.

Euroopa meistrivõistlused algasid mõlemale eestlasele edukalt. Ajasõidud võitis tiitlikaitsja ja selle võistlusklassi valitsev maailmameister Rasmus Haugasmägi. Teine oli noor Briti võidusõitja Luke Hugman ja kolmas sakslane Alexander Graeff. Nende järel lõpetas Viljandi klubi mees Algo Kuus.

Esimeses kahes stardis eestlastel kõik õnnestus. Sõidud võitis Rasmus Haugasmägi ja teisena lõpetas Algo Kuus. Kolmandas stardis ei käivitunud Kuusi paadi mootor ning tal tuli konkurentide püüdmist alustada seitsmesekundilisest kaotusseisust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles