Tugev tuul murdis kesklinnas grafitiplangu ja rullis plekk-katust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuul lükkas ümber Viljandi kesklinna püstitatud plangu ja rullis maja katuseplekki.
Tuul lükkas ümber Viljandi kesklinna püstitatud plangu ja rullis maja katuseplekki. Foto: Elmo Riig

Kolmapäevane väga tugev tuul puhus pikali mõni nädal tagasi Viljandi kesklinna koleda maja varjamiseks püstipandud plangu, millel on grafiti ja hansapäevade toetajate nimed. Lisaks võeti ohutuse mõttes samalt majalt maha plekk-katus, mis muutus möödujatele juba väga ohtlikuks.

„Arvasime, et plank on piisavalt raske, et ilmale vastu seista, aga nii see polnud,” nentis hansapäevade peakorraldaja, kõnealuse plangu püstitamisel nõu ja jõuga abiks olnud Jaanus Kukk. Suurt häda tuul plangule siiski ei teinud ning see lükatakse hilisõhtul taas püsti ja ankurdatakse. Sellisel juhul on see ka valju tuulega möödujatele ohutu.

Plangu taga tondilossina seisva Väike-Turu tänav 4 maja omanik tellis aga eile firmalt Kattocenter teenuse, et maja katuselt võetaks maha plekk, mille tuuled olid juba varem lahti sikutanud. Eile rullis tuul pleki ühte majanurka kokku ning tekkis suur oht, et see võib inimestele pähe kukkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles