Tiitlikaitsja alistas Kadriorus Tuleviku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku jalgpallurid ei suutnud esmaspäeval imet korda saata ning tiitlikaitsjalt tabelipunkte röövida. Kindlasti ihkavad nad punktilisa teenida tuleval laupäeval suvepealinnas, kus kohtuvad Pärnu Linnameeskonnaga.
Tuleviku jalgpallurid ei suutnud esmaspäeval imet korda saata ning tiitlikaitsjalt tabelipunkte röövida. Kindlasti ihkavad nad punktilisa teenida tuleval laupäeval suvepealinnas, kus kohtuvad Pärnu Linnameeskonnaga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi Tulevik kohtus esmaspäeval Tallinnas Kadrioru staadionil Eesti jalgpalli meistrivõistluste Premium-liiga 14. voorus FC Levadiaga ja pidi end võitlusliku mängu järel 0:2 lööduks tunnistama.

Esimesel poolajal suutis Tulevik oma värava puhtana hoida, samas ei loonud ta nimeka vastase väljakupoolel kuigi palju teravusi.

Väravateta lõppenud avapoolaja ja puhkuse järel suurendas Levadia mängusurvet ning 53. minutil jõudsid tallinlased Siim Lutsu tabamusest sihile. Teist korda oli tiitlikaitsja täpne 90-minutilise mängu järel: siis toimetas palli väravavõrku vahetusest mängu sekkunud Kaimar Saag.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles