Mullune võitja üritab tänavu uuesti peaauhinda püüda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli tüdruk Jane Roosimägi sai Rakveres peetud noorte kergejõustikusarjas «TV 10 olümpiastarti» tubli tulemuse kõigil kavas olnud kolmel alal. Tema parim koht tuli 600 meetri jooksus, mille ta lõpetas teisena. Pilt on tehtud mullu Karksi-Nuias sama sarja finaaletapi tõkkejooksul.
Paalalinna kooli tüdruk Jane Roosimägi sai Rakveres peetud noorte kergejõustikusarjas «TV 10 olümpiastarti» tubli tulemuse kõigil kavas olnud kolmel alal. Tema parim koht tuli 600 meetri jooksus, mille ta lõpetas teisena. Pilt on tehtud mullu Karksi-Nuias sama sarja finaaletapi tõkkejooksul. Foto: Marko Mumm / Eesti Kergejõustiku Liit

Eesti noorte kergejõustiklaste populaarse võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» eelmise aasta võitja suurte koolide arvestuses, Viljandi Paalalinna kool kergitas end enne tänavust finaali teisele kohale ja püüab tiitlit kaitsta.

Õpetaja Sulev Viies, kes kooli esinduse käekäigu eest hoolt kannab, tunnistas, et ees seisev ülesanne ei ole sugugi kerge. «Praegune liider Rakvere kool on väga tugev ja ehk ka veidi ühtlasema koosseisuga,» nentis ta.

Finaaletapile Saaremaale Kuressaarde minnakse õpetaja sõnul aga igal juhul võitu üritama. «Meilgi on väga andekad ja tublid lapsed, nii et õnnestumise korral on võimalik see ülesanne täita,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles